Medlemskap ny

Hantering av personuppgifter

Kolmårdens båtklubb behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag.

De personuppgifter som vi behandlar om dig är: medlemsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer samt information om din båt.

Kolmårdens båtklubb använder informationen för att hantera medlemsadministration i bland annat Båtunionens system BAS samt vid utskick av information till medlemmar. Vi lämnar även ut adressuppgifter till tidningen Båtliv för distribution av densamma.

Kolmårdens Båtklubb är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet.

Vid frågor på hur vi använder dina personuppgifter eller om de är felaktiga, vänligen kontakta KBK styrelse.

Medlemskap

Medlemsansökningar behandlas av KBK hamnkapten på uppdrag av styrelsen. Medlemskap garanterar inte båtplats i hamnen.

För anmälan fyll i nedanstående formulär (* obligatorisk information).

medlemsskap
vinteruppläggning
sommarplats

Motorbåt
Segelbåt

Utombordare
Inombordare

I och med denna ansökan har jag tagit del av Kolmården Båtklubbs stadgar, ordnings- och säkerhetsregler, miljö- och skyddsplan och hantering av personuppgifter.

KBK © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use